20 februarie 2010

In alta ordine de idei...

- De pe BookDepository puteti comanda carti in engleza cu livrare gratuita. Eu mi-am luat Velveteen Rabbit, The Colector, Of Men and Mice si Franny si Zooey cu 30 de dolari :D! And I'm soooo looking forward to receiving them!

- Lumea se plange ca primeste spam-uri de tipul "Felicitari!!! Sunteti fericitul castigator a 1 milion de dolari". Eu sunt fericita castigatoare a 20 de dolari! Wtf?! Nici spam-ul nu mai e ce-a fost odata! (adaptare de criza?)

- De ieri am in teste Nokia X3. Telefon dragut, doar ca ma dor degetele ingrozitor - am inceput cu testarea Guitar Rock Tour si City Bloxx (Gameloft rulz!)... sooo addictive! Trebuia sa fiu avertizata inainte!

- Porcusorii nostri sunt bine, fericiti si sanatosi, dar eu nu stiu daca o sa pot sa dorm la noapte cu gandul la congresul PSD?! Voi cum o sa reusiti?! (asta apropo de intoxicarea media din ultimele zile) Noroc cu desteptu' de la Finante care a aruncat bomba cu alocatiile pentru copii. Macar asa avem ceva concret sa injuram!

- Saptamana trecuta am fost la concert E.M.I.L. Sweeeet! (de-acolo se trage Barfly-ul care m-a obsedat de-atunci - dar nu, nu mai mult decat congresul PSD, sa fim clari!)

- Pentru iubitorii de muzica psychedelica and more - barul Woodstock (str. Traian, 141). Un perete intreg dedicat lui Morrison :D... nu pot decat sa spun: iiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

5 comments:

Didi spunea...

nu e adevarat barfly-ul se trage de la mine :))). dar faza cu cartile mi se pare intr-adevar misto. vezi ca of mice and men e trista rau de tot, nici nu inteleg cum au bagat-o aia in programa scolara la americani si nu numai. io as cataloga-o in rind cu "moartea caprioarei" :))

Ireena spunea...

Haha! Nuuu... Barfly-ul ma obsedeaza de cand cu concertul :)), desi daaa, recunosc ca tu mi l-ai dat prima sa-l ascult :P! And thank you for that :P!

Stiu de of mice and men :D am citit-o deja, dar in romana... :">. Citisem East of Eden in engleza si mi-a placut asa ca vreau sa vad diferenta si la cartea asta :D! Si ai dreptate, e trista raaau!

horia spunea...

referitor la bookdepository...ai idee cum vin cartile?

am citit la ei pe site ca folosesc fie servicii postale din tarile respective, fie alti curieri, dar nu scria separat pentru fiecare tara; intrebarea mea e, de fapt, daca vin la posta; ca daca vin la posta...aia nu le dau decat cu buletinul...evident pe adresa arondata la oficiul postal...balarii d-astea...

ai mai platit ceva la primire? gen tva sau alte taxe?

multumesc

Ireena spunea...

@horia Au venit prin postas direct la usa. Sunt super dragute cartile si la pret mult mai mic decat scrie pe ele :D... nu am mai platit nimic in plus. A, si a durat cam o saptamana pana am primit comanda. They rule! Recomand cu caldura!

Bogdan spunea...

Si eu am primit ieri 3 din 4. Trebuie sa vina si a patra! Sunt foarte ok oamenii.

Trimiteți un comentariu