7 decembrie 2009

Succes-uri multe

Ati ales! Sa nu va aud plangandu-va in urmatoarele cateva luni!

5 comments:

Anonim spunea...

Eu pot sa ma plang, ca am ales doar pentru o noapte :))))

Phaedrus spunea...

Va sa zica - un sef n'are voie sa'si injure noul angajat care nu face nimic si mai si foloseste telefonu firmei in scopuri personale toata ziua, doar pentru ca el l-a angajat?
Heh, interesant...

Ireena spunea...

In cazul in care seful l-a avut pe acel angajat 5 ANI in probe, si stia ca o freaca toata ziua, si ca iroseste banii companiei, dar totusi a decis sa-i faca contract de munca, da, nu are dreptul sa se planga!

In plus, in cazul tau, seful are puterea - poate sa vorbeasca cu angajatul si sa remedieze situatia sau sa-l dea afara. In cazul presedintelui, NU poporul are puterea. Basescu ramane sef, iar poporul sta si plange! Si din nou, daca a fost prost, merita sa sufere!

Phaedrus spunea...

Totusi nu cred ca a votat cineva cu inima impacata, pe oricine ar fi votat. Asta e problema...

Ireena spunea...

Stiu! Cel putin in turul 2! In turul 1, l-am votat cu inima impacata pe Crin Antonescu, care mi se pare o figura politica ok si care este inconjurat de oameni ok (as in Alina Gorghiu).

Din pacate, in 2004, si pe Traian Basescu l-am votat cu toata increderea. Cred ca d-aia si sunt atat de inversunata impotriva lui.

Dintre cei care s-au luptat in turul 2, insa, chiar daca nici Geoana nu era usa de Biserica, din punct de vedere economic ar fi fost o alegere inteleapta! Criza politica s-ar fi terminat de pe 7 decembrie, am fi primit mult mai rapid banii de la FMI si s-ar fi putut implementa masurile anticriza. Asa o mai taraganam doua luni cu incapatanarea lui Basescu! Si sincer, imi doresc din tot sufletul sa ma insel si sa fie in stare sa scoata tara din criza!

Trimiteți un comentariu