1 aprilie 2009

Short briefing...

- nu mi-a placut niciodata 1 aprilie. Nu-mi plac oamenii care mint fie si pentru a 'pacali' si a fi amuzanti. Nu-mi plac farsele, bataile de joc, mistourile ieftine.

- revenind la lucruri mai placute. Azi am simtit, in sfarsit, mirosul parfumului meu - Hypnose. Tin minte ca acum vreun an si ceva cand am primit prima sticluta a fost o perioada buna pentru nasul meu si ca mi-a placut cum miroase. De-atunci nu l-am mai simtit, dar m-am dat cu el din obisnuinta. Evident, acum ca am miros se cere o tura prin magazine si o schimbare de parfum!

- imi place foarte mult Shogun, si culmea, dar multitudinea de pagini nu ma sperie, asa cum m-as fi asteptat, ci chiar ma bucura ca o sa am ce citi muuuult timp de-acum inainte!

- voi reveni cu un post despre sistemul medical din Romania si despre cum mi-am petrecut azi vreo 2 ore in fata unui cabinet, desi aveam programare, doar pentru a mi se stampila concediul medical.

- pestii mei au implinit 4 luni. Stie cineva cat traiesc neonii?

- nasul meu se vindeca frumos. Dupa ce mi-a scos firuuuul cel lung si dureros din nas parca nu mai este atat de drept pe cat credeam ca o sa fie. Eh, noi sa fim sanatosi. Acum e mare si mai putin stramb inspre aproape drept dar nu chiar. In fiecare zi de la operatie pana astazi mi s-au schimbat mese [cu sh], am facut aerosol, am luat antibiotice si alte doua tipuri de pastile si mi s-a dat cu o chestie mentolata pe traseul nas - gat. Sange inca mai curge un picut, desi ar fi trebuit sa se opreasca. Doctorita spune ca m-am vindecat frumos, iar eu o cred pe cuvant. Nu mai suport fumul de tigara [Alin ma uraste din cauza asta], ma doare cand respir aerul puternic de-afara pentru ca nu-s extrem de obisnuita cu asta, plus ca inca nu s-au vindecat complet narile.

- oamenii care intarzie nu au nicio scuza. Ma scot din sarite mai rau atunci cand incearca sa se disculpe. Daca tu iti imaginezi ca esti atat de important incat o persoana sa-si piarda 20 de minute din viata lui sa te astepte de prost pe tine, atunci, in mod evident, ai o problema.

- ma duc sa-mi fac o salata de fructe.

3 comments:

Anonim spunea...

Si eu urasc 1 aprilie. Si altii. Ma intreb, chiar e cineva amuzat de ziua asta? In afara de televiziuni care - nu stiu fix daca anul asta au facut ceva - in fiecare an se dau rotunzi cu simtul umorului (not).

Shogun e misto, nu-ti trebuie prea mult timp sa-l citesti, really :)) Enjoy it.

TropaTrop spunea...

Doamne, am pierdut ceva actiune din viata ta. Ti-ai facut pana la urma operatia de deviatie de sept!!! Felicitari, survivor! O sa stiu cum e de la o persoana apropiata, nu de pe forumuri care te baga-n sperieti! Din fericire, eu nu mai am nevoie. Mi-a zis un doctor ca am o deviatie mica, mi-a dat inhalatii de facut, crema de pus in nas, pastile, etc. si am putut respira. Faza naspa e ca am racit din nou si se pare ca am iar probleme. Ce a fost mai neplacut in ceea ce priveste vizita la medicul respectiv e ca mi-a introdus niste tije lungi cu vata in nas si daca n-ar fi fost asa naspa, m-as duce rapid si acum sa ma ajute sa respir cum trebuie. Sanatate maxima, Ireenuk si ne-om vedea... curand, sper. Cat ai concediu medical?

Ireena spunea...

@Bacchante Da... e ingrozitor cu televiziunile. Anul asta nici nu am mai deschis televizorul de 1 aprilie. Nu avea niciuuuun rost :)! M-a enervat, in schimb, faptul ca si netul a urmat acelasi trend :)

@TropaTrop Pai sa stii ca ai pierdut multe din viata mea :D. Of! Cat despre tijele alea luuungi, stiu... sunt groaznice. O saptamana intreaga, zi de zi, mi-a introdus tijele alea in nas. Dup-aia era intr-adevar o senzatie super, dar in timpul procedurii a fost oribil. Mersi mult pentru urari! Concediul medical s-a dus! Azi sunt la munca :D! Cu forte proaspete!

Trimiteți un comentariu