3 iulie 2009

Conceeerte 'to be'

Da, da... pentru cei mai 'perspicaci' dintre voi, aveti dreptate, nu am mai scris de mult timp. De vreo doua saptamani incerc sa ma mobilizez sa pun si eu un post de bun simt in care sa explic ca acesta este un blog abandonat temporar. M-am gandit insa ca am cititori destepti care se prind singuri de acest lucru. Asta daca ati mai avut rabdare sa intrati pe-aici. Hell, I didn't visit my blog either!

Acum vroiam sa-mi plang in public de mila ca nu am fost aseara la Motorhead si Moby [evident, plang mai mult dupa Motorhead despre care am citit numai cuvinte de lauda]. Recuperez insa cu Manowar duminica! We'll fight for metal, so to say :))!

Daca tot suntem la rubrica 'Concerte' - am fost saptamana trecuta la Mozart Rocks [si despre asta am incercat sa ma mobilizez sa scriu imediat dupa, dar ati vazut ce bine mi-a iesit avand in vedere ca de-abia azi va povestesc]. Concert supeeerb! Uitasem cat de frumoasa este muzica clasica, si nu mi-am imaginat ca va suna atat de bine acompaniata de chitara electrica. Mai multe detalii tehnice gasiti la Alin.

Meanwhile, pe 13 e ziua mea si fac 24 de ani. 24 :-o!!! Dar despre asta o sa plang mai incolo!