31 mai 2008

Jurnal de calatorii...

Scurt si la obiect. Incepand de sus in jos in ordinea dorintei si de jos in sus in ordinea posibilitatilor, tarile pe care le voi vizita:

- Caraibe (mai exact Jamaica, Antigua, Barbados, Cuba, Montserrat, Saint Kitts, Guadeloupe, Trinidad&Tobago si Grenada)
- Japonia
- Thailanda
- China
- India
- Malaezia
- Australia
- Brazilia
- Peru
- Ecuador
- Africa de Sud
- si toata Europa - incepand cu Irlanda, Scotia, Finlanda, Norvegia, Olanda, Luxemburg, Portugalia...

Tarile in care am fost pana acum:
- Grecia
- Ungaria
- Austria
- Germania
- Franta
- Spania
- Marea Britanie

va continua

Intelectual o r g a s m

Restante! Proiecte! Documentare! Traduceri! Proiecte! Restante! Glosare! Restante! Traduceri! Licenta! Licenta! Licenta! Licenta! Licenta! Licenta!



Yes, the thing that's fucking my existence!

29 mai 2008

Unde, cum si de ce?!

Si se apuca Irina sa-si citeasca blogul. Si ce vede? Pfff... Frustrari, frate. Si nu orice frustrari, ci frustrari d-alea de copil de liceu, ca na, unii 'creste' mai greu. 'Dar eu nu sunt asa!', isi spune Irina timid, stiind insa ca de fapt asa e, si avand in cap melodia teenage dirtbag, care i s-a potrivit dintotdeauna.

A intrebat chiar o prietena dar stia ca oricum, in general, in astfel de cazuri, se aplica principiul 'ti se pare ca m-am ingrasat? Noooo, arati superb'. Asa ca Irina s-a decis sa-si stearga din posturi. Stiu, stiu. Este un lucru ingrozitor (bad Irina, bad!). Dar nu le-a sters decat cele mult prea penibile pentru existenta ei. Si acum Irina se va gandi de doua ori inainte sa posteze ceva.

26 mai 2008

In alta ordine de idei:

- drumul de 2 ore dus-intors Pitesti-Bucuresti a fost benefic pentru psihicul meu. Trebuie sa-mi fac o lista de orase in care sa ajung atunci cand sunt crizata si vreau sa conduc.

- azi o 'doamna' de 60 de ani mi-a aratat D E G E T U L in trafic. WTF?!

- am luat pana in prezent 9 restante.

- trebuie sa-mi cumpar o geanta (a se citi rucsac) cu multe, multe, multe buzunare interioare.

Omg, omg, omg... cookies day!

Am un blog egocentrist. Punct!

24 mai 2008

Blog break!

Pana pe 7 iunie am restante... zilnic, exceptand zilele de duminica... so wish me good luck! Urmatorul pas e licenta!

18 mai 2008

Best Fredo & Pid'jin so far





http://www.pidjin.net/2008/04/26/bunnys-surprise/

Buddha feelin'...

M-am surprins, la unul din drumurile mele zilnice cu masina, injurand, claxonand, uitandu-ma la ceas, cand nici macar nu ma grabeam undeva. Si in general nu ma grabesc nicaieri pentru ca imi iau o marja de eroare destul de buna. Lucru ce nu poate insemna decat ca-mi fut nervii absolut gratuit. La fel m-am surprins mergand cu 90 si riscand o amenda fara vreun motiv aparent viabil. Ce pot sa spun? Nu-mi place. I need some new music cds for my car to keep the aura clean.

In ceea ce priveste Buddha feeling... am vazut zilele trecute The Man From Earth. Are cateva idei foarte interesante, plus ca mi-a deschis curiozitatea de a studia un pic Biblia - si variantele ei. Recunosc ca la un moment dat am adormit, dar fara nicio legatura cu subiectul filmului... batranetea probabil. M-au enervat unele scene care intr-un film care se vrea filozofic nu-si aveau rostul (nu ai cum sa faci un film bazat pe reactii si idei si totusi unele personaje sa fie ireal de stupide si sa aiba niste replici atat de previzibile), dar na, nu putea sa fie perfect.

Meanwhile, sunt incantata de noul meu template, de noile mele tricouri, de noul meu portofel... de noul meu... si de noul meu...

13 mai 2008

Note to myself

- Nu esti tocmai persoana potrivita in a lua decizii majore! Amana-le si se vor rezolva de la sine!
- Impaca-te cu gandul ca relatiile nu sunt punctul tau forte si ca nu te pricepi la oameni! Some ppl just don't have it :)!
- Realizeaza ce vrei sa faci cu viata ta! Cat de greu poate sa fie!?
- Stop spending money! Desi adidasii aia de la O'neal erau atat de frumoooosi :(!
- Nu mai acorda incredere gratuit! Pretul va fi stabilit ulterior!



Later edit: 1. Maine voi lua o decizie majora in ceea ce priveste serviciul! 2. Stiu ca nu le am cu relatiile, dar pot sa incerc... 3. Hmmm... nope. P-asta o lasam pentru mai tarziu. 4. Adidasii aia vor fi ai mei. 5. In viata lucrurile gratis sunt cele mai bune... in afara de viitorii mei adidasi :D which will rule...

8 mai 2008

Eu dau vina pe copilarie...

Serios ca da... imi place sa ma ascund asa, si sa-mi caut motive pentru care sunt intr-un fel sau altul, pentru care imi place un anumit tip de persoane si pentru care detest un altul, motive pentru care eu pot sa ma feresc sa devin prea apropiata de oameni, motive pentru timiditate si pentru lupta impotriva ei. Motive pentru tooooate lucrurile care merg tampit in viata mea.

Si nu o vad ca pe o fuga de responsabilitate, oricum imi asum toate idioteniile pe care le cred, spun si fac (cel mai adesea toate trei deodata - vin la pachet), ci mai degraba ca pe o motivatie. Intotdeauna o actiune trebuie sa aiba un motiv... si daca nu are... gasim :).

7 mai 2008

Cu zambetul pe buze...


Cu zambetul pe buze - Suie Paparude

Suie Paparude...

5 mai 2008

Flashback...


La cererea insistenta a Oanei (poooooate fi convingatoare cand e enervanta) m-am hotarat sa postez... caci se pare ca nu am mai postat de pe 30 aprilie (spune vocea ratiunii din spatele meu... si spun din spatele meu, caci acolo sta Oana la serviciu in fiecare zi).

Aman discutia despre egalitatea sexelor, desi sunt curioasa ce parere are Marcel despre asta, pentru atunci cand voi simti inspiratia divina de a scrie :D. In ultima perioada totul s-a petrecut rapid, haotic, sacadant... ceea ce nu este neaparat un lucru rau. Doar ca la un moment dat simti nevoia sa te ascunzi si sa petreci some good quality time with yourself. Departe de blog, telefoane, mail si internet si tot ce ar putea sa te conecteze la lumea reala.

Mi-a placut in Vama... nu sunt o persoana pretentioasa si consider ca ceea ce conteaza cel mai mult intr-o excursie sunt persoanele cu care mergi, so it couldn't have been bad... dar cum prietenii mei au fost mai rapizi in a impartasi experienta pe blog nu mi-au mai ramas prea multe de spus. Foarte multi oameni, ploaie, bautura, muzica, mare, prieteni...

P.S. Ii multumim pentru poza de mai sus lui Mihai.