28 februarie 2008

I'm not a person that shares!

Si nu ma refer la mancare sau alte lucruri perisabile de care ma pot dispersa foarte usor (sau relativ usor). Lucrurile mele sunt ale mele si mi le personalizez cum vreau eu. De ce lumea simte nevoia sa umble pe calculatorul altuia, pe telefonul altuia si omg, in agenda altuia? La fel de bine nu-mi place sa imprumut aparatul foto, masina sau alte obiecte in acest gen care trebuie setate diferit decat am facut-o eu.

Si da, prietenii si iubitii intra si ei in categoria 'mine and nobody elses'. Caci somebody else might break them!

25 februarie 2008

Breeeak time!

Nu am mai scris de cateva zile si nici nu cred ca o voi face prea curand... motivul este simplu. O stare generala de kkt. Si cum nu-mi plac blog-urile in care lumea se plange de diverse din jurul lor o sa astept frumos sa-mi treaca :).

22 februarie 2008

Life sucks, but then again...

Afara este atat de frumooooooos!
Este vremea perfecta pentru iubire, visare, nepasare si zbor!



(didousblog.blogspot.com)

(si pentru parcari absolut geniale ;;)... azi imi venea sa-i fac o poza minunatei mele masini parcate da, da, CHIAR DE MINE intr-un spatiu foarte, foarte, foarte mic, pe o straduta foarte, foarte, foarte ingusta)

Spring at last...!

Vreau ghiocei!

20 februarie 2008

Soareci si oameni - Steinbeck

'George ridica pistolul, dar ii tremura mana si-o lasa iar jos.
- Hai, zi, imbie iar Lennie. Zi cum o sa fie. O sa ne cumparam un locsor al nostru, o s-avem ferma noastra.
- O s-avem o vaca, spuse George. Si-o s-avem poate si-un porc, si-o s-avem gaini... si pe langa casa o s-avem... un petec de luterna...
- Pentru iepuri, striga Lennie.
- Pentru iepuri, repeta George.
- Si io o sa-ngrijesc de iepuri.
- Si tu o sa-ngrijesti de iepuri.
Lennie chicoti fericit:
- Si-o sa traim in belsug, din rodu' pamantului.
- Chiar asa.
Publish Post

Lennie intoarse capul.
- Nu, Lennie. Uit'te acolo, peste apa, ca sa ti se para ca vezi locu' ala al nostru.
Lennie se supuse. George isi pleca iar ochii spre revolver.
- Hai, George, zi! Cand il luam?
- Acus, nu mai e mult.
- Eu si cu tine.
- Tu... si cu mine. Toti or sa fie buni cu tine. O sa se termine cu necazurile. Nimeni n-ar sa mai faca rau nimanui si n-ar' sa-i mai ia n'ica.
- Hai s-o facem mai repede! Hai sa luam acu' locu' ala!
- Da, sigur, chiar acuma. Trebuie s-o fac. Trebuie s-o facem.
Si George ridica arma si o stranse puternic, si-i apropie teava de ceafa lui Lennie. Mana ii tremura tare, dar fata i se inaspri si mana se intari. Apasa pe tragaci.'

17 februarie 2008

Acadele, fluturasi, prichindei si prichindute

'Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai'

http://habarnam.ro/?to=habarnam

Pentru ca, sa stiti si voi, 'in oraşul de basm poate exista orice'.

16 februarie 2008

Alpii din avion

13 februarie 2008

Until proven wrong...

Mie imi place sa cred ca toti oamenii sunt buni pana la proba contrarie... si chiar si atunci, fiecare om are dreptul sa greseasca de cateva ori fara a i se pune o eticheta pe frunte. Aseara discutam cu niste colegi intr-o bodega spaniola despre ´omul roman´, citandu-l pe Iulian, concluziile fiind, evident, cliseele deja stiute, manelist prost crescut, etc. Lucru total neadevarat. Sincer, de cativa ani, da, ma mai lovesc din cand in cand de cate un om de o prostie inimaginabila, dar observ ca am evoluat ca popor... oarecum. Ma uitam la prietenii mei care pur si simplu gandesc, la oamenii cu care lucrez, la cei cu care intru in contact inevitabil pentru a-mi face meseria... nu sunt perfecti cu totii dar nu, refuz sa cred ca romanul a ramas la gandirea de acum 10 ani si ca suntem cu totii niste manelisti prost crescuti.

11 februarie 2008

Poate ca ma repet, daaar... BARCELONA, BABY!!!

Am mancat sepie, scoica, homar si creveti asta pe fondul a trei pahare de Sangria :)), bautura fiind mai rapid de adus la masa... Si apropo de asta, tre sa-mi amintesc never to go shopping when not completly into my senses. Mi-am luat o gramada de haine de la Mango, Pull&Bear si altele, atat de draguuuuute si la niste preturi care te fac sa nu mai vrei sa-ti cumperi vreodata o haina care depaseste milionul din Romania. Nu stiu exact unde si cu ce le voi transporta inapoi acasa caci bagajul meu de-abia se inchidea si la venire :D, daaar it really doesn´t matter.

Apropo, zborul pana aici a fost absolut superb si voi reveni cu poze (daca scap cu bine si de zborul de intoarcere :D).

10 februarie 2008

Sunt 'bine'...

Imi place ca de fiecare data cand am dubii asupra unei decizii, sau regret un anumit lucru, se intampla ceva ce-mi demonstreaza ca decizia a fost cea buna ;), si ca tot raul merge intotdeauna spre mai bine... ei, si tu care nu credeai in semne. So let's party, ppl!!!

7 februarie 2008

Format!

Urmatorul pas pentru a scapa de haosul total in care ma aflu este a-mi face ordine in calculator si in mail-uri... and I've got all night, baby!... stiu, stiu... nu pare prea important, dar o minte limpede incepe cu un calculator curat :D. Mai ales la mine.

4 februarie 2008

Dezorganizare!

Zilele astea am avut o lipsa acuta de inspiratie... si pe langa asta o totala dezorganizare mintala... care s-a extins si asupra camerei mele, si asupra biroului de la serviciu, si asupra relatiilor interpersonale... dar duminica plec la Barcelona in delegatie... iei!

1 februarie 2008

Barbatul perfect...

Astazi voi raspunde solicitarii ;), primite de la 'si-ce-daca'... si anume, cum arata barbatul perfect. Nu am raspuns pana acum pentru ca aceasta tema necesita timp de gandire... cel putin pentru mine.

Barbatul perfect nu trebuie sa arate intr-un anume fel, trebuie doar sa existe intre noi acea atractie fizica foarte intensa, si care sa reziste in timp... because yes, sex does matter!

Sa stie sa isi explice punctul de vedere, dar sa il inteleaga si pe-al meu. Sa nu se supere atunci cand ma comport ca un copil rasfatat si sa ma certe frumos, sa ma ia in brate si sa-mi spuna ca sunt un copil, dar ca ma iubeste oricum. Dupa ce sunt rea cu el sa ia atitudine, sa fiu constienta ca-l pot pierde oricand si sa il iubesc si mai mult. Sa stie sa ma tempereze.

Sa fie mai destept si mai cultivat decat mine, motivandu-ma sa vreau intotdeauna sa stiu mai multe pentru a-l ajunge.

Sa aiba grija de aspectul lui fizic, nu exagerat insa, nimanui nu-i plac barbatii care se epileaza pe picioare ;;). Sa ma invete sa inot. Sa ma faca sa am incredere in el. Sa fie independent si sa se fi descurcat intotdeauna singur, fara sa aiba nevoie de ajutor.

Sa aiba o viata foarte organizata pentru a compensa haosul din viata mea. Sa fie ambitios si sa stie sa ma motiveze si pe mine, atunci cand eu am tendinta sa-mi bag picioarele. Sa para rece si arogant si sigur pe sine, dar cand suntem singuri sa fie tandru. Sa imi arate ca stie sa fie si copil.

Sa fie spontan... sa vrea sa fugim doua zile undeva, fara sa ne fi facut planuri in prealabil. Sa imi faca cadou de ziua mea o saritura cu parasuta, sau cu coarda. Sa stie sa gateasca si sa ma invete si pe mine. Sa vrea tot timpul sa incercam lucruri noi... in diverse domenii :-D. Sa putem sta amandoi o zi intreaga fara a ne plictisi unul de celalalt.

Sa ma accepte si sa ma iubeasca asa cum sunt si sa nu ceara mai mult decat ii pot da. Si sa-mi aminteasca sa fac si eu la fel :">.

Sa nu uitam... leapsa merge mai departe la Didi. Stiu ca poti ;).